donderdag 11 oktober 2018

Slagkracht voor de Droomboom

TC Heusden, Hebad BC en TTC Smash Heusden hebben de handen in elkaar geslagen voor het goede doel. Samen zullen ze, op zaterdag 20 oktober 2018, een racketsportevenement organiseren voor “Music for Life” een initiatief van “Studio Brussel” dat zijn hoogtepunt kent tijdens de “warmste week” vlak voor Kerstmis. De naam van ons evenement zal ‘Rackets & Bats For Life’ zijn.

Het goede doel dat centraal staat is ‘De Droomboom vzw’.
‘De Droomboom’ wil vrijetijdsbesteding toegankelijk maken voor ALLE kinderen van 0 tot 12 jaar, in de wijk Berkenbos. Ze willen dit zo laagdrempelig mogelijk houden om kansen te creëren voor alle kinderen. Door ouders te bereiken proberen ze meer verbinding in de wijk te creëren. Uniek aan dit project is dat het is opgericht door ouders van de buurt zelf. Tevens draait ‘De Droomboom’ volledig op vrijwilligers.

Het opzet is om een ontmoeting te organiseren, voor alle sportievelingen , waarbij elk van de drie racketsporten, die op de site van sporthal Olympia in Heusden Centrum gespeeld worden, aan bod komen. Dus een wedstrijd waarbij deelnemers het tegen elkaar opnemen in zowel tennis, badminton als tafeltennis.
Meer informatie en het volledige reglement vind je op: www.creativewebvision.com/racketsandbatsforlife/Je dient je ook in te schrijven via deze website.