vrijdag 30 maart 2018

Roy Lucas uit Viversel is morgen op het jeugd baseballtoernooi op de Basvelden

Op zaterdag 31 maart houden de Sunville Tigers hun jaarlijks jeugdtornooi. De Frans Rosiers Memorial. Dit tornooi is het grootste jeugdtornooi van België. Liefst 18 baseballteams komen zaterdag kijken hoever ze staan. De Frans Rosiers Memorial valt een paar weken voor het begin van de competitie en is voor de meeste teams een ideale manier om te kijken hoeveel vooruitgang hun team afgelopen winter heeft geboekt.

De Tigers hebben zelf 3 teams welke deelnemen. De pupillen, bestaande uit jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar en twee kadettenteams, bestaande uit jongens en meisjes van 13 t/m 15 jaar. In team Black doet ook Roy Lucas mee. Roy heeft met zijn team reeds 1 wedstrijd gespeeld, dit tegen de Cheetahs uit Beek. Het jonge kadettenteam wist 6 – 6 gelijk te spelen. Ook komende zaterdag zijn de Cheetahs één van de tegenstanders van team Black. In de groep van Black zit verder ook een team uit Louvain la Neuve.

Het tornooi start om 9.30 uur met onder andere wedstrijden van Orange vs. Brasschaat en Black vs. Cheetahs. Black start om 10.45 uur zijn tweede wedstrijd. Na de groepswedstrijden gaan de eerst geplaatste teams van elke groep, door naar de winnaars groep. Het einde van het tornooi is voorzien rond 17.30.

Wil je Roy en zijn teamgenoten in actie zien, kom dan zeker naar de basvelden.